İİBF Uluslararası İlişkiler Bölümü

Aday Öğrenciler Portalı

Değerli Öğrencilerimiz,

Kırklareli Üniversitesi'ne ve Uluslararası İlişkiler Bölümümüze hoşgeldiniz.

Ulaşım ve Eğitim: Bölümümüz Kırklareli Üniversitesi Kayalı Kampüsü Yerleşkesi'nde yer alan Merkezi Derslik 2 içerisindeki İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'ne bağlı olup, dersler bu binada işlenmektedir. Bölüm Hocalarımızın odaları da burada yer almaktadır. Adres ve kroki bilgi için iletişim sayfamıza bakabilirsiniz.

Korona salgını sebebiyle derslerimiz 2020'den bu yana uzaktan öğretim ile tüm çevrimiçi olanaklardan yararlanılarak yürütülmektedir.

Üniversite İmkânları: Üniversitemizi tanımak ve hakkında bilgi edinmek için Üniversitemizin hazırladığı ve güncel tutulan Aday Öğrenci sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

YÖK Puan Bilgileri: Bölümümüzün puanlarına ve diğer istatistik bilgilerine ulaşmak için YÖK Atlas sayfasına bakabilirsiniz.

Akademik Kadro: Bölüm akademik kadromuzu öğrenip tanımak için Akademik Kadro sayfamıza bakabilirsiniz. Tüm Hocalarımızın belirttiği e-posta hesapları üzerinden her zaman iletişime geçebilirsiniz.

Sınıf Danışman Hocaları: Sınıfınızla ilgili ders seçimleriniz gibi işlemleri beraber yürüteceğiniz Hocalarınızı görev sayfamızdan öğrenebilirsiniz.

Önemli Tarihler: Eğitim başlama, bitiş, vize, final, bütünleme gibi tarihlerinizi Akademik Takvim sayfasından öğrenebilirsiniz. Bölüm ders programları ve vize, final, bütünleme programları hem İİBF web sitesinde hem de bölümümüz websitesinde yer almaktadır.

Bölüm Tanıtımları: Hem Üniversitemiz hem de Bölümümüz hakkında diğer birçok bilgiyi her sene düzenlediğimiz ancak salgın sebebiyle ara vermek zorunda kaldığımız Oryantasyonlarımızdan öğrenebilirsiniz, son oryantasyon dosyamız ana sayfamızda yer almaktadır. Ayrıca bölüm faaliyetlerimiz, etkinliklerimiz, kitaplarımız, basında yer alan haberlerimiz, mezunlarımızın görüşleri gibi birçok bilgiye yine ana sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Önemli 1: Ders seçimlerinizi OBS sayfasından yürüteceksiniz.

Önemli 2: KLU e-posta adresinizi almak için Bilgi İşlem sayfasındaki süreçleri izleyebilirsiniz.

Önemli 3: Uzaktan öğretim süreçleriniz hakkında bilgi sahibi olmak için Uzaktan Eğitim sayfasındaki rehberlere bakabilirsiniz.

İletişim: Üniversitemiz ve Bölümümüz hakkında başka sorularınız varsa bizlerle her zaman iletişim sayfamızdan da iletişime geçebilirsiniz.

Eğitim-öğretim hayatınızda başarılar dileriz.

Kırklareli Üniversitesi
Uluslararası İlişkiler Bölümü

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.