Kariyer Programları Hakkında!

30/10/2023 18:54:53 - 30/10/2023 18:54:53 - 649 Okunma

Değerli öğrencilerimiz,

Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin düzenlediği özgeçmiş yazma, etkili iletişim, mülakat teknikleri gibi önemli konulardaki sertifikalı eğitim programları için Kasım ayının eğitim takvimine ve başvuru süreçlerine dair detaylı bilgiye Kariyer Merkezi sayfasından ulaşabilirsiniz: https://kariyer.klu.edu.tr/Sayfalar/29691-kariyer-merkezi-kasim-2023-egitim-programi.klu

Ayrıca, Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin koordine ettiği OtuzDokuz mentörlük adındaki yeni program kapsamında başvuru yapan mevcut öğrencilerimiz gönüllü olarak kendilerine mentörlük yapacak bir mezunumuzla eşleştirilecek. Öğrencimiz kendisiyle eşleşen mentörüyle düzenli olarak görüşecek; eğitim ve iş hayatına dair onların tecrübesinden faydalanabilecektir. Bu programa dair detaylı bilgilendirme önümüzdeki hafta Kariyer Merkezi tarafından sizlere gönderilecek ve başvurular 20-24 Kasım arasında yapılacaktır. Program hakkındaki sorularınız için Dr. Öğr. Üyesi Emir Yazıcı’ya (emir.yazici@klu.edu.tr) ulaşabilirsiniz.

Kariyer Duyuru