12. Kariyer Günleri Kapsamında Bölümümüz Taşkent Ticaret Müşavirimiz Ahmet Melih Horata'yı Ağırlamıştır (Mayıs 2022)

22/05/2023 13:09:11 - 22/05/2023 13:09:11 - 170 Okunma

Üniversitemizin Kariyer Günleri etkinlikleri kapsamında bu yıl Uluslararası İlişkiler Bölümü olarak Taşkent Ticaret Müşavirimiz Ahmet Melih HORATA’yı ağırladık. Moderatörlüğünü Bölümümüz Dr. Öğr. Üyesi Emir YAZICI'nın düzenlediği etkinlikte, konuşmacımız hem genel olarak kamu kurumlarına giriş sınavları, kurum mülakatları, kurumlardaki kariyer basamakları hem de Ticaret Bakanlığı’nın organizasyonu ve yapısı hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdi. Üniversitemizden mezun olacak öğrencilerin başka üniversitelerin mezunlarıyla daha sıkı bir rekabet içerisinde olabilmesi için yabancı dil eğitimi ve staj tecrübesinin önemine dikkat çeken Ahmet Melih Horata aynı zamanda mezuniyet sonrasındaki iş arama sürecinin psikolojik zorluklarına karşı da öğrencileri uyardı.

Kariyer Etkinlik

12. Kariyer Günleri