Uluslararası İlişkiler Bölümü Mezun Kürsüsü Aralık 2022 Programı Dr. Öğr. Üyesi Emir Yazici'nın Moderatörlüğünde Gerçekleştirildi!

06/12/2022 13:47:05 - 06/12/2022 13:47:05 - 258 Okunma

Mezun Kürsüsü Aralık 2022 etkinlikleri kapsamında Uluslararası İlişkiler Bölümü 2018 mezunu Yunus Emre Bay’ı çevrimiçi etkinliğimizde ağırladık. Uluslararası bir lojistik firmasında çalışan mezunumuz, hem öğrenciliği esnasında kendisini geliştirmek için katıldığı Erasmus öğrenci değişimi programı tecrübelerini hem de mezuniyet sonrası kariyerine dair tecrübelerini aktardı. Özellikle yabancı dil ve ofis programları bilgisinin özel sektördeki önemine dikkat çeken mezunumuz kendi tecrübelerinden yola çıkarak mezuniyet sonrası iş arama süreçlerinde izlenecek adımlara dair öğrencilerimize tavsiyeler verdi. Ayrıca mezunumuz halihazırda çalıştığı firmada iş imkanlarını değerlendirmek isteyen öğrencilere kapılarının açık olduğunu belirtti.

Kariyer Öğrenci Etkinlik

Uluslararası İlişkiler Bölümü Mezun Kürsüsü Aralık 2022 Programı Dr. Öğr. Üyesi Emir YAZICI'nın Moderatörlüğünde Gerçekleştirildi!