Uluslararası İlişkiler Bölümü Tezli Yüksek Lisans Programımızdan Bir Öğrencimiz Daha Mezun Olmuştur! (Haziran 2022)

24/06/2022 21:26:59 - 24/06/2022 21:26:59 - 400 Okunma

Bölümümüz lisans programından mezun olan ve ardından tezli yüksek lisans programımızı kazanan öğrencimiz Aylin Gamze ATEŞ, Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Doç. Dr. Muharrem EKŞİ Hocamızın danışmanlığında hazırladığı "2005-2020 Yılları Arasında İsrail'in Lobicilik Faaliyetleri ve Kamu Diplomasisi" başlıklı tezini başarıyla savunarak, yüksek lisans programımızdan mezun olmuştur.

Uluslararası İlişkiler Bölümü olarak öğrencimizi tebrik eder, akademik yaşamında başarılarının devamını dileriz.

Yüksek Lisans Mezun Öğrenci