Iv. Türk Dünyası Üniversiteli Gençler Yaz Okulu Duyurusu (Haziran-Temmuz 2018)

25/02/2018 14:25:01 - 24/10/2018 15:22:09 - 24557 Okunma

Hoca Ahmet Yesevi Uluslararası Türk-Kazak Üniversitesi'nin 18 Haziran - 15 Temmuz 2018 tarihleri arasında Kazakistan'ın Türkistan şehrinde düzenleyeceği IV. Türk Dünyası Üniversiteli Gençler Yaz Okulu kapsamında Türkçe, Kazakça, Özbekçe ve Rusça derslerinin yanında, değişik ülkelerden gelecek olan hocalar tarafından tarih, kültür, Türkoloji vd. konularda seminerler verilecektir.

Yaz okuluna Türk Dili ve Edebiyatı, Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları, Siyasal Bilgiler ve Uluslararası İlişkiler bölümlerinde okumakta olan 1., 2. ve 3. sınıf öğrencileri başvuru yapabilecektir. Uçak biletleri öğrenciye ait olup; ders, gezi, şehirler arası ulaşım, barınma, yeme-içme vd. bütün masraflar Hoca Ahmet Yesevi Uluslararası Türk-Kazak Üniversitesi tarafından karşılanacaktır. Detaylı bilgi için duyuru haberine bu sayfadan bakabilirsiniz.

Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden programa katılmak isteyen öğrencilerimizin 16 Mart 2018 Cuma gününe kadar Arş. Gör. Altuğ Koç'un odasında bizzat isimlerini yazdırmaları gerekmektedir.

Yaz Okulu Hoca Ahmet Yesevi Üniversitesi Türk Dünyası