Bölüm Başkanımızın Uzaktan Öğretim Süreci Mesajı

20/03/2020 18:36:49 - 20/03/2020 18:36:49 - 14057 Okunma

Sevgili Öğrencilerimiz Merhabalar,

Yükseköğretim Kurulunun aldığı kararlar çerçevesinde Koronovirüs tedbirleri nedeniyle 23 Mart pazartesi gününden itibaren bütün derslerimizi uzaktan öğretim yöntemiyle vermeye başlayacağız.

Derslerimiz, üniversitemizin uzaktan öğretim sistemi üzerinden gerçekleştirilecektir. Kıymetli öğrenciler, zaten daha önce Türk Dili, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi ve Temel Bilgi Teknolojileri gibi dersleri aldığınız sistem üzerinden şimdi bütün dersleri almaya başlayacaksınız.

Derslerimiz asenkron olarak verilecek yani öğretim elemanlarımız ders videolarını, ders notlarını, sunumları, ödevleri ve büyün materyalleri zaten kullanmakta olduğunuz uzaktan eğitim sistemine yükleyeceklerdir.

23 Mart pazartesinden itibaren bütün derslerinizin uzaktan eğitim sistemi üzerinden yürütüleceği için öğrencilerimizin duyuruları, üniversitemizin websitesi ve resmi sosyal medya hesaplarından düzenli biçimde yakından takip etmelerini istiyoruz.

Eğer bir sorununuz olursa bizlere elektronik posta ve telefon aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Lütfen bu süreci bir tatil olarak değerlendirmeyin, mümkün olduğunca evinizden dışarı çıkmayın.

Bu salgın krizini atlattıktan sonra üniversitemizde tekrar birlikte olmak ümidiyle sağlıcakla kalın.

Doç. Dr. Muharrem EKŞİ
Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı