Trakya Bölgesel Kariyer Fuarı

06/02/2020 19:10:59 - 06/02/2020 19:10:59 - 15360 Okunma

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi (CBİKO) himayelerinde, Üniversitemiz ortaklığında 24-25 Şubat 2020’de gerçekleşecek Trakya Bölgesel Kariyer Fuarı için Üniversitemizde öğrenim gören son sınıf öğrencilerinin Edirne’ye ulaşımı Üniversitemiz tarafından sağlanacaktır. Fuara bütün yüksekokul, meslek yüksekokulu ve fakültelerimizden katılım olacaktır. 24 Şubatta 400, 25 Şubatta 400 olmak üzere toplamda 800 farklı öğrencinin fuara katılması planlanmaktadır. Bu planlama çerçevesinde bütün yüksekokul, meslek yüksekokulu ve fakültelerimize kontenjan ayrılmıştır. Okullarımız tarafından fuara katılacak öğrencilerin belirlenmesi gerekmektedir. Fuara öncelikli olarak son sınıf öğrencileri katılacaktır.

Fuara katılacak öğrencilerin “yetenek kapısı portalına” kayıtlı olmaları gerekmektedir. Kayıt işleminden sonra öğrenciler e-posta adreslerine gelen aktivasyon linkini tıklayıp şifre oluşturmalıdır. Şifresini oluşturan öğrenciler ayrıca portala giriş yapıp "kariyer fuarı" sekmesinden “Trakya Bölgesel Kariyer Fuarı”na kayıt yaptırmalıdır.

Yetenek kapısı portalı kayıt işlemleri için rehber

Detaylı bilgi için: Kırklareli Üniversitesi Kariyer Merkezi

Duyuru Trakya Kariyer