Avrupa Fırsatları Ve Erasmus Genel Bilgilendirme Semineri Düzenlenmiştir (21 Ekim 2019)

22/10/2019 12:04:15 - 22/10/2019 12:25:14 - 24927 Okunma

Avrupa Birliği Kulübü ve Kırklareli Belediyesi Eurodesk Temas Noktası'nın düzenlediği Avrupa Fırsatları ve Erasmus Plus Genel Bilgilendirme Semineri, üniversitemizin Kayalı Kampüsü'nde 1 Nolu Konferans Salonu'nda gerçekleştirilmiştir. Eğitim seminerine katılan konuşmacılar Kırklareli Belediyesi Eurodesk irtibat sorumlusu Işı TARCAN, Kirklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü Eurodesk irtibat sorumlusu Harun Barış TAHTACI, Trakya Kalkınma Ajansı Eurodesk irtibat sorumlusu Dilara GÜNER, seminerde Avrupa Fırsatları, Erasmus Plus, Europass, AGH, ECAS'a nasıl kayıt olunur ve motivasyon mektubu nasıl hazırlanır konuları hakkında bilgi vermişlerdir. Işı TARCAN, EVS (European Youth Portal), proje bulma hakkında, Dilara GÜNER, ECASA'a (European Citizen Action Service) nasıl kayıt olunur ve Harun Barış TAHTACI, Erasmus Plus'ın özellikleri, kurum kimlik numarası nasıl alınır, başvuru formuna ulaşım gibi konulara değinmiş olup, motivasyon mektubunun hem AB alanında, hem de iş alanında önemini belirtmişlerdir. Slaytlarla desteklenen seminer öğrencilerin soru cevapları ile sona ermiştir.

Erasmus Bilgilendirme

Avrupa Fırsatları ve Erasmus Genel Bilgilendirme Semineri Düzenlenmiştir (21 Ekim 2019)