İİBF Uluslararası İlişkiler Bölümü

Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ve Kamu Diplomasisi Merkez Müdürü Muharrem Ekşi'nin Aa Muhaberine Merkez Hakkındaki Açıklamaları (Ağustos 2018)

15/08/2018 13:02:42 - 25/10/2018 13:02:42 - 49323 Okunma

Günümüzde Türkiye'de sadece Kırklareli Üniversitesi bünyesinde bulunan Kamu Diplomasisi Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin Kurucusu ve Müdürü, Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Muharrem EKŞİ, Anadolu Ajansı'na yaptığı açıklamada "Türkiye'nin tek Kamu Diplomasisi Merkezi olarak bilimsel bilgi üretme amacıyla çalışmalar yapmaktayız." dedi ve merkezde; kamu diplomasisi, yumuşak güç, kültür diplomasisi, dijital diplomasi, medya diplomasi, sosyal medya diplomasi gibi alanlarda çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR de merkezin güzel çalışmalara imza attığını dile getirerek, kamuoyunu doğru bilgilendirmek adına çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Haber ve röportajın yayınlandığı haber siteleri:

Haber 7 - Beyaz Gazete - Son Dakika - Haberler.com - Memleket - EdirneTV - Milliyet

Kamu Diplomasisi Merkez Haber Röportaj

Facebook Twitter Google Plus
Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi ve Kamu Diplomasisi Merkez Müdürü Muharrem EKŞİ'nin AA Muhaberine Merkez Hakkındaki Açıklamaları (Ağustos 2018)
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.