İİBF Uluslararası İlişkiler Bölümü

Uluslararası İlişkiler Bölümü İlk Mezunlarını Verdi (2014-2018)

28/06/2018 13:07:54 - 25/10/2018 13:07:54 - 30971 Okunma

Uluslararası İlişkiler Bölümü olarak 2017-2018 Akademik Takvimi'nin son bulmasıyla, ilk mezunlarımızı vermiş olmanın gururu ve mutluluğu içerisindeyiz.

Tüm öğrencilerimize tüm hayatlarında mutlu ve kariyerlerinde başarılı olmalarını temenni ediyor, ayrıca mezunlarımızın arasında yer alan Uluslararası İlişkiler Bölüm Temsilcisi Mustafa Kaan SAYGILI'nın mesajına yer vermek istiyoruz:

Değerli Hocalarım, Sevgili Arkadaşlar;

Bir eğitim öğretim yılının daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Ancak bu sefer tek bir farkla o da "mezun" olarak. Uluslararası İlişkiler Bölümü ilk mezunları olarak ümiversiteden mezun olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlk mezun, ilk heyecan ile bölümümüzü en güzel şekilde temsil etmek ve ülkemize hizmet etmek amacıyla yeni bir hayat yolculuğuna başlamaktayız. Bu süreç içerisinde her zaman yanımızda olan başta Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Neziha MUSAOĞLU Hocamız olmak üzere tüm bölüm hocalarımıza üniversite dönemimiz boyunca desteklerini bizden esirgemedikleri için sonsuz saygı ve şükranlarımızı sunuyorum. Uluslararası İlişkiler Bölümü’nün ilk mezunları olarak hem bölümümüzü hem de üniversitemizi başarılı bir şekilde temsil edeceğimizi tekrar hocalarımıza söylemek isterim. Emekleriniz için teşekkür ederiz.

Mustafa Kaan SAYGILI
Uluslararası İlişkiler Bölüm Temsilcisi

Uluslararası İlişkiler Mezun Öğrenci

Facebook Twitter Google Plus
Uluslararası İlişkiler Bölümü İlk Mezunlarını Verdi 2014-2018
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.